Nume:
Cabinet si Farmacie Veterinara Eccofarm - Drobeta Turnu Severin
Telefon:
0722 493 057
Telefon 2:
0252 341 420
Adresa:
Drobeta - Turnu Severin, Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 134. Jud. Mehedinti.
Facebook

Cabinet si Farmacie Veterinara Eccofarm - Drobeta Turnu Severin
Veterinar Drobeta-Turnu Severin

Cabinet Medicina Veterinara, Doctor Veterinar,  Vaccinare preventiva, Tratamente antiparazitare,  Boli infecțioase,  Chirurgie Veterinară,  Expertiza sanitar-veterinară, Epizootologie,  Microbiologie și Imunologie,  Fiziologie Veterinară,  Farmacologie Veterinară,  Obstetrică și Ginecologie Veterinară,  Parazitologie,  Terapie Veterinară,  Semiologie și Imagistică Veterinară,  Stomatologie Veterinară.

Detalii

La ECCOFARM ne tratam pacientii cu acelasi respect si compasiune pe care oamenii se asteapta sa le primeasca in timpul unei vizite medicale. Sanatatea si binele pacientilor nostri, cat si confortul proprietarilor lor reprezinta principalele noastre griji.

Cabinetul nostru veterinar activeaza pe baza unor principii ale personalului printre care se afla profesionalismul, munca in echipa si atasamentul fata de fiecare animal in parte. Standardul de inalta conduita profesionala reprezinta responsabilitatea fiecarui membru al echipei noastre. Acest lucru, dar si daruirea puternica duc la efectuarea unor servicii de calitate superioara care se ridica la nivelul standardelor Europene.

Eccofarm asigura consultatii de medicina generala, operatii chirurgicale de la cele mai simple la cele mai complexe. La cabinetul nostru veterinar credem in pregatirea continua, incercam sa fim la curent cu cele mai noi descoperiri in domeniul tratamentelor, analizelor si tehnicilor chirurgicale. se acordă o importanta deosebita acestui aspect, atat pentru a putea efectua un tratament adecvat, cat şi pentru a putea aprecia cat mai corect prognosticul (sansele de supravieţuire şi recuperare), avand drept scop evitarea cheltuielilor inutile de timp, energie şi bani pentru proprietari.

Acest deziderat este realizat in primul rand printr-un consult amanuntit şi complet, existand competente speciale pentru fiecare medic veterinar in functie de tipul afectiunii si specie. Consultatia este primul pas spre rezolvarea problemelor pe care le are animalutul dumneavoastra. Echipa noastra este pregatita sa asculte cu mare atentie si sa rezolve problemele de sanatate ale prietenului dumneavoastra necuvantator. Contactul direct al medicului veterinar cu pacientul sau, informatiile corecte si concise pe care proprietarul le ofera sunt de o importanta vitala pentru stabilirea unui diagnostic corect.  In al doilea rand se efectueaza investigatii suplimentare speciale de tipul ecografiei si al radiografiei, precum si diverse analize si examinări la microscop de ultimă generatie. 

Oferim ingrijiri medicale calitative, oferind in acelasi timp si procedurile medicale care sunt potrivite pentru fiecare animal in parte. Echipa Eccofarm este preocupata toate bolile pe care le-ar putea avea animalul, nu doar de ceea ce ne este indicat de stapanul acestuia. Pentru crescatorii de animale oferim, pe langa gama completa de medicamente veterinare, si echipamente: adapatori, hranitori, sisteme de ventilatie, sisteme de incalzire, automatizari, pentru toate speciile de animale, inclusiv animale de experienta

Servicii

1. Tratamente curative:

Boli infecțioase: (parvoviroza, boala lui CARRE - jigodia, hepatita infecţioasă, leptospiroza , tusa de canisă), diverse viroze, boli ale aparatului respirator (rinite, faringite, laringite, bronşite, pneumonii, infecţii urinare si renale, infecţii ale pielii).

Boli parazitare: (febra de capuşă, dermatita alergică produsă de saliva de pureci, diverse forme de râie, demodecia, paraziţii gastrici si intestinali, micozele la nivelul pielii şi mucoaselor, otite, cu etiologie diversă – infecţioasă, micotică si parazitară, dirofilarioza – viermii cardiaci).

Afecțiun ale aparatului locomotor: contuzii, luxaţii , entorse, dureri articulare, şchiopături din diverse cauze.

Boli endocrinologice: diabet zaharat, sindrom cushing , hipotiroidism, hipertiroidism, obezitate.

Boli interne: gastrite, enterite, hepatite, colecistite, boli renale, afecţiuni ale aparatului urinar (cistite, congestii renale, nefrite, glomerulo-nefrite, insuficienţa renală – faza incipientă), proctite.

Boli cardiace: insuficienţă cardiacă congestivă, cardiomiopatie dilatativă, pericardite, valvulopatii, etc.

Afectiuni obstreticale: (ale aparatului genital mascul şi femel: infertilitatea, absenţa libidoului, orhitele, orhiepididimitele, afecţiunile prostatei, metroanexitele, infecţiile uterului (piometru), vulvovaginitele, afecţiuni tumorale ale ovarelor, uterului şi vaginului, monte artificiale.

Boli oncologice (cancer): în funcţie de tipul de tumoră, localizare şi stadiul în care este depistată.

Boli toxicologice (intoxicație): cu oxicumarinice – otravă de şobolani, antigel, organoclorurate, organofosforice, etc.

Intervenții stomatologice: detartraj cu aparat cu ultrasunete – singura metodă capabilă să îndepărteze în totalitate piatra dentară (tartru), extracţii , pulpectomii (scoaterea nervului din dinte1997), plombe cu fotopolimeri (mult mai rezistente decât plombele clasice), lucrări de chirurgie maxilo-facială.

2. Chirurgie - reprezinta de fapt specialitatea casei (a clinicii). Se executa o gama foarte larga de interventii chirurgicale:

- sutura plagi – muscate , taiate , intepate , impuscate;
- operatii pe urechi - othematom , rezectie de conduct auricular extern in otitele cronice refractare la tratament;
Operatii oftalmologice: entropion , ectropion – afectiuni chirurgicale ale pleoapelor care la unele rase sunt genetice; ulcer cornean perforat, avulsie de glob ocular, chery eyes – hipertrofia glandei anexe a pleoapei a treia, blefarotarsorafii si plagi corneene.

Chirurgia abdominala:

- ovariectomii- sterilizari femele;

- ovariohisterectomii – extirparea in bloc a uterului cu ovarele;

- cezariene;

- operatii pe intestin;

- operatii de estirpare tumori cu localizare abdominala – splina , ovare , vezica urinara , intestin , stomac.

Farmacia  pune la dispoziţie:

- medicamente de uz veterinar pentru animale de companie,

- păsări exotice,

- rozătoare cât şi pentru animale de producţie (păsări, ovine, bovine, porcine, cabaline),

- hrană şi accesorii pentru animale de companie,

- hrană pentru păsări de colivie si păsări exotice, pt. rozătoare şi peşti.

De asemenea comercializăm şi furaje pentru animale de producţie: păsări, ovine, bovine, porcine, cabaline.

Oferte speciale

Program:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata - Duminica: 09:00 - 14:00

Galerie foto

Cabinet si Farmacie  Veterinara Eccofarm - Drobeta Turnu Severin
Cabinet si Farmacie  Veterinara Eccofarm - Drobeta Turnu Severin
Cabinet si Farmacie  Veterinara Eccofarm - Drobeta Turnu Severin
Cabinet si Farmacie  Veterinara Eccofarm - Drobeta Turnu Severin

© 2015 Copyright by veterinari-romania.ro