Nume:
Cabinet veterinar Dr. Pitu Cosmin - Sibot
E-mail:
csilla_cosmin@yahoo.com
Telefon:
0745 367 340
Adresa:
Sibot, Str. Morii, Nr.3 J, jud. Alba.

Cabinet veterinar Dr. Pitu Cosmin - Sibot
Veterinar Cugir

Cabinet Medicina Veterinara, Doctor Veterinar,  Vaccinare preventiva, Tratamente antiparazitare,  Boli infecțioase,  Chirurgie Veterinară,  Expertiza sanitar-veterinară, Epizootologie,  Microbiologie și Imunologie,  Fiziologie Veterinară,  Farmacologie Veterinară,  Obstetrică și Ginecologie Veterinară,  Parazitologie,  Terapie Veterinară,  Semiologie și Imagistică Veterinară,  Stomatologie Veterinară.

Detalii

Situata in una din cele mai accesibile zone ale orasului pentru a intampina nevoile prietenilor nostri necuvantatori. Cabinetul nostru ofera consultatii si tratamente in boli chirurgicale, stomatologice si metode speciale de diagnostic (examene biochimice, hematologice, ecografie). Echipa noastra se dedica pentru a oferi animalelor de companie cea mai buna ingrijire, compasiune si dragostea pe care o merita. Suntem onorati de a servi clientii nostri fideli si suntem dornici de a primi noi clienti cu animalele lor de casa. Suntem o ochipa tanara, dedicata, practicam medicina veterinara din pasiune si suntem gata de a ajuta micutii nostri pacienti. In cabinetul nostru oferim atentia si ingrijirea profesionista pe care o merita orice pacient. De aceea, oricare medic veterinar din echipa noastra va incerca sa va ajute sa-i oferiti micului membru al familiei o viata cat mai sanatoasa si fericita. Fie ca e vorba doar de o simpla baie, sau cosmetica si frizerie, vaccinare, deparaziare, analize, ecografie sau chirurgie, sau serviciul de ambulanta veterinara, va invitam sa vizitati clinica noastra din strada Libertatii, dar si farmacia veterinara ce dispune de o gama larga de medicamente atat pentru animale mici cat si pentru animale mari.

Va asteptam cu micii dumneavoastra companioni la cabinetul nostru veterinar din Sibot. In cabinetul nostru veterinar ne tratam pacientii cu acelasi respect si compasiune pe care oamenii se asteapta sa le primeasca in timpul unei vizite medicale. Sanatatea si binele pacientilor nostri, ca si confortul proprietarilor lor  reprezinta principalele noastre griji. Facem totul pentru oferi ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate, oferind in acelasi timp proceduri medicale care sunt potrivite exclusiv pentru fiecare pacient in parte. Suntem preocupati de pacient per ansamblu, nu doar de ceea ce ne este indicat de catre proprietar la momentul vizitei medicale. Stim cat este de important sa fii informat in permanenta cu privire la starea prietenului tau necuvantator, drept pentru care iti vom raspunde tuturor intrebarilor si iti vom explica ce implica diferitele stari sau afectiuni, efectuarea procedurilor medicale si te vom informa constant cu privire la perioada de crestere, ingrijirea, nutritia si importanta sterilizarii. La nivel global, in medicina veterinara se cerceteaza si se descopera tot timpul proceduri si tratamente noi si suntem hotarati sa tinem pasul cu cei mai buni din acest domeniu. De aceea, investim in educatia continua, in cursuri pentru echipa noastra de medici veterinari si in cele mai moderne metode de diagnostic si tratament veterinar. Vizitele periodice la cabinetul veterinar sunt gratuite si  pot preveni eventualele probleme de sanatate ce pot aparea. Recomandam sa faceti cel putin doua vizite anuale la cabinet, chiar daca animalutul dvs este aparent sanatos, in felul acesta prevenind micile probleme de sanatate care i-ar putea primejdui viata daca sunt neglijate. De asemenea in cadrul cabinetului nostru se ofera hrana si diverse accesorii necesare in cresterea animalului.

 

Servicii

Servicii oferite:
- Consultatii;
- Vaccinari;
- Detartraj;
- Deparazitari;
- Tratamente complexe;
- Urgente veterinare;
- Sterilizari;
- Tratament intensiv.

Galerie foto

Cabinet veterinar Dr. Pitu Cosmin - Sibot
Cabinet veterinar Dr. Pitu Cosmin - Sibot
Cabinet veterinar Dr. Pitu Cosmin - Sibot
Cabinet veterinar Dr. Pitu Cosmin - Sibot

© 2015 Copyright by veterinari-romania.ro