Nume:
Biovet clinica veterinara - Cluj Napoca
E-mail:
contact@biovetcluj.ro
Telefon:
0264 425 181
Telefon 2:
0264 425 734
Fax:
0264 425 734
Website:
www.biovetcluj.ro
Website 2:
http://www.e-pets.ro
Adresa:
Cluj, Strada Primaverii, fara numar (langa statia Petrom). Jud.Cluj.
Facebook

Biovet clinica veterinara - Cluj Napoca
Veterinar Cluj-Napoca

Cabinet Medicina Veterinara, Doctor Veterinar,  Vaccinare preventiva, Tratamente antiparazitare,  Boli infecțioase,  Chirurgie Veterinară,  Expertiza sanitar-veterinară, Epizootologie,  Microbiologie și Imunologie,  Fiziologie Veterinară,  Farmacologie Veterinară,  Obstetrică și Ginecologie Veterinară,  Parazitologie,  Terapie Veterinară,  Semiologie și Imagistică Veterinară,  Stomatologie Veterinară.

Detalii

Cabinetul veterinar BIOVET, a fost infiintat in anul 1995 din initiativa doctorului Iancu Morar, fiind pe locul trei in ordine cronologica din Cluj-Napoca. Initial cabinetul a functionat intr-o locatie situata pe Calea Floresti, numarul 56, de la infiintare si pana in anul 2007. Din 2007 pana in prezent, cabinetul functioneaza intr-un sediu nou situat pe strada Primaverii F.N.(fara numar), intersectie cu strada Parang, in incinta Petrom. Incepand cu primavara anului 2009, dupa multa truda depusa, am reusit sa deschidem Clinica veterinara BIOVET situata pe strada Fagetului F.N., care dispune de aparatura medicala veterinara moderna, spatii de internare (spitalizare) si in curand aici va functiona primul aparat Roentgen din sistemul medical veterinar privat clujean.

Stim ca animalele se numara printre cei mai iubiti membri ai familiei tale, asa ca asteptam sa va cunoastem si sa va oferim sprijinul nostru pentru a avea un camin fericit. medicul veterinar este cel care te poate sfatui cum sa ai grija de animalul preferat, inclusiv privind cerintele de hrana, ingrijirea zilnica si orice nevoi specifice rasei din care face parte. Diagnosticarea corectă presupune, cel mai adesea, investigatii amanuntite, intre care: efectuarea testelor de laborator, radiografii sau ecografii și utilizarea unor echipamente medicale performante specializate. Tratamentele includ multiple proceduri, intre care: acordarea primului ajutor la cabinet sau la domiciliul pacientului (ambulanta veterinara), prescriptii medicale, tratarea unei fracturi, asistenta la fatare, intervenții chirurgicale, terapie de urgenta, vaccinari si deparazitari, tratamente diverse si recomandari privind nutritia si ingrijirea animalului bolnav.

Servicii

Cabinetul ofera urmatoarele servicii:

Consultatii;
Vaccinari;
Deparazitari;
Toaletaj canin;
Interventii chirurgicale si obstetricale;
Analize de laborator;
Ecografie;
Pet shop;
Consultanta de specialitate;
Radiologie.

Oferte speciale

Cele doua locatii pe care le detinem sunt deservite de o echipa de 6 medici competenti, dinamici, aflati intr-o permanenta pregatire si perfectionare.

Dr. Morar Iancu (0722 328 007);

Dr. Iancu Sergiu (0722 603 568);

Dr. Laping Mihaly (0731 307 033);

Dr. Rareş Chereji (0731 307 073);

Dr. Cristian Crecan (0735 179 761);

Orarul Clinicii: Luni-Sambata: 09:00 - 21:00.

Duminica:10:00 - 14:00.

Urgentele sunt asigurate in regim non-stop, iar pentru acesta apelati: 0728 029 729.

Parteneri

Clinica veterinara Biovet - Cluj-Napoca
Strada Fagetului, fara numar (inainte de Vila Tusa)
Telefon: 0264 425 734

Galerie foto

Biovet clinica veterinara - Cluj Napoca
Biovet clinica veterinara - Cluj Napoca
Biovet clinica veterinara - Cluj Napoca
Biovet clinica veterinara - Cluj Napoca
Biovet clinica veterinara - Cluj Napoca
Biovet clinica veterinara - Cluj Napoca
Biovet clinica veterinara - Cluj Napoca
Biovet clinica veterinara - Cluj Napoca

© 2015 Copyright by veterinari-romania.ro