Nume:
Clinica Veterinară Lempeș - Brașov
E-mail:
office@clinicaveterinara-lempes.ro
Telefon:
0724200224
Telefon 2:
0268472584
Telefon 3:
0735520021
Website:
https://www.clinicaveterinara-lempes.ro/
Adresa:
Loc. Sânpetru, Calea Hărmanului, Nr. 222, Jud. Brasov.
Facebook

Clinica Veterinară Lempeș - Brașov
Veterinar Brasov

Cabinet Medicina Veterinara, Doctor Veterinar,  Vaccinare preventiva, Tratamente antiparazitare,  Boli infecțioase,  Chirurgie Veterinară,  Expertiza sanitar-veterinară, Epizootologie,  Microbiologie și Imunologie,  Fiziologie Veterinară,  Farmacologie Veterinară,  Obstetrică și Ginecologie Veterinară,  Parazitologie,  Terapie Veterinară,  Semiologie și Imagistică Veterinară,  Stomatologie Veterinară.

Detalii

Clinica Verterinară Lempeș este un centru medical veterinar având o echipă de medici cu un istoric al activităţii de peste 25 ani. Cu studii absolvite la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti şi Cluj, prin participări constante la congrese, simpozioane şi cursuri de specializare în ţară şi în srtăinătate, cu dotarea modernă de care dispunem, medicii din clinica noastră pot asigura servicii cuprinzătoare, inclusiv în cele mai dificile situaţii. 

Potrivit aşteptărilor din zilele noastre şi în acelaşi timp luând în calcul contextul social şi economic, ne preocupăm în permanenţă ca activitatea în cadrul clinicii să decurgă la un înalt nivel, în condiţii financiare cât se poate de avantajoase pentru clienţi. Grija cu care ne desfașuram activitatea este garanția actului medical de calitate pe care îl prestăm. Experiența vastă pe care o au medicii echipei este întregită de aparatura medicală modernă de care dispunem, prin care acoperim aproape toate nivele actului medical, atât cu privire la posibilitățile de diagnostic cât și de tratament sau intervenții chirurgicale. 

Tot ce ne dorim este eficiența actului medical, pentru care acordăm importanță deosebită conduitei profesionale, pe care o pretindem fiecărei  persoane din echipă. Această atitudine presupune un angajament constant, o implicare cu dăruire, cu dorința de a putea oferi servicii de inaltă calitate.

Vizitele periodice la clinica veterinară, pot preveni eventualele probleme de sănătate, care apar uneori chiar dacă animalutul dumneavoastră este aparent fără semne de boală. Recomandăm să faceți cel puțin două vizite anuale la clinică, pentru că in felul acesta putem identifica unele probleme, care descoperite la timp vor fi mai ușor de tratat. 

Servicii

Clinica noastră veterinară vine în întâmpinarea clienților cu urmatoarele servicii:

 

- Medicină generală
- Analizede laborator
- Teste genetice
- Radiologie digitală
- Ecografie
- Chirurgie generală
- Chirurgie laparoscopică
- Chirurgie ortopedică
- Dermatologie
- Oftalmologie
- Terapie intensivă
- Fizioterapie
- Spitalizare

 

Clinica Veterinară Lempeș este un Centru Medical Veterinar Acreditat în Diagnosticul Displaziei de șold (HD) și de cot (ED) la câine. 
Diagnosticul displaziei presupune o examinare radiografică a șodului și a cotului, urmată de o evaluare a imaginilor obținute și în final de atribuirea unui calificativ privind gradul de displazie pentru pacientul în cauză. Formularul de evaluare completat cu datele de identificare ale câinelui și cu calificativul acordat de noi, împreună cu radigrafiile făcute, se trimit la CDMEC (Comisia de Diagnostic pentru Maladii Ereditare ale Câinelui), comisie care pe baza unor criterii aprobat de FCI (Federația Chinologică Internațională), va stabili gradul de displazie pentru câinele examinat și va elibera un Certificat oficial în acest sens.

 

 

Clinica este dotată cu aparatură radiologică digitală și astfel în câteva minute se pot obține imagini de calitate superioară. Datele sunt arhivate în format electronic iar imaginile se pot copia pe CD pentru proprietari sau pot fi trimise prin e-mail colegilor medici veterinari cu care colaborăm. Procedura digitală permite evaluarea imaginilor printr-un program complex care împreună cu aprecierea radiografiilor bazată pe experiența noastră, facilitează stabilirea diagnosticului corect.

 

Program

Program clinică: Luni - Vineri: 08:00 - 21:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00 - 14:00

Program consultaţii şi tratamente - Luni - Vineri: 14:00 - 21:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00 - 14:00
Pentru consultaţii și tratamente vă rugăm să solicitați o programare sunând la 0268472584 sau 0724200224 
În cursul săptămânii între orele 08:00 - 14:00 consultaţiile se fac în limita posibilităţilor, deoarece această perioadă a zilei o rezervăm cu prioritate pentru operaţiile programate.

Medici:

 

Dr. Makk Victor - Șef clinică 
                             Specializare: Imagistică - Chirurgie - Chirurgie ortopedica 
Dr. Paraschiv Lorena: 
                              Specializare: Chirurgie
Dr. Colt Camelia: 
                             Specializare: Chirurgie - Oftalmologie
Dr. Buleandră Laura: 
                              Specializare: Dermatologie - Ecografie
Dr. Mircea Oana: 
                              Specializare: Laborator - Terapie intensivă

Oferte speciale

Pentru urgențe în timpul programului sunați la 0268472584 sau 0724200224.

Pentru urgențe pe timp de noapte sau în zilele de Sâmbătă-Duminică în afara programului și în zile de Sărbătoare vă rugăm să sunați la 0735520021.

Galerie foto

Clinica Veterinară Lempeș - Brașov
Clinica Veterinară Lempeș - Brașov
Clinica Veterinară Lempeș - Brașov
Clinica Veterinară Lempeș - Brașov

© 2015 Copyright by veterinari-romania.ro