Nume:
Clinica Veterinara SaniVet - Medias
E-mail:
cmv.sanivet@gmail.com
Telefon:
0744 609 354
Telefon 2:
0369 455 448
Adresa:
Medias(spre Hotelul BinderBubi), Str. Traian, nr. 2, sc. B, Jud. Sibiu.
Facebook Google+

Clinica Veterinara SaniVet - Medias
Veterinar Agnita

Cabinet Medicina Veterinara, Doctor Veterinar,  Vaccinare preventiva, Tratamente antiparazitare,  Boli infecțioase,  Chirurgie Veterinară,  Expertiza sanitar-veterinară, Epizootologie,  Microbiologie și Imunologie,  Fiziologie Veterinară,  Farmacologie Veterinară,  Obstetrică și Ginecologie Veterinară,  Parazitologie,  Terapie Veterinară,  Semiologie și Imagistică Veterinară,  Stomatologie Veterinară.

Detalii

Acum cabinetul beneficiază de aparatură modernă, iar amenajările interioare ale cabinetului oferă un cadru de lucru plăcut. Personalul nostru, alcatuit numai din  profesionisti cu experienta, este dedicat pentru a furniza pacientilor cea mai buna atentie  medicala disponibila. Ne straduim, sa oferim  companionului Dvs., acelasi nivel  profesional  si aceasi compasiune pe care le-am dori  pentru animalul nostru favorit. Vizitele periodice la cabinetul veterinar, pot preveni eventualele probleme de sanatate ce pot aparea. Recomandam sa faceti cel putin doua vizite anuale la cabinet, chiar daca animalutul dvs este aparent sanatos, in felul acesta prevenind micile probleme de sanatate care i-ar putea primejdui viata daca sunt neglijate.Ecografia medicala (ultrasonografia) este o metoda imagistica noninvaziva ,de diagnostic,bazata pentru ultrasunete ,pentru a vizualiza diferite structuri ca muschi,tendoane, organe interne. Analizele de sange sunt indicate atat in cazul stabilirii unui diagnostic cat ma corect si précis cat si in cazul unui control de rutina si mai ales in cazul urgentelor. Detartrarea permite eliminarea tartrului (depozit calcaros) de pe suprafetele dentare cu ajutorul ultrasunetelor ce desprind depozitul prin intermediul vibratiilor. Depunerea tartrului duce la dezvoltarea unor suse bacteriene ,boli si iritatii ale gingiei si in final la pierderea dintilor. Videotoscopul este un aparat ce poate fii utilizat pentru examinari medicale cu posibilitatea de inregistrare cat si explicarea diagnosticului pentru clienti ,acestia avand posibilitatea de a vizualiza si ei problema. Electrocauterul permite efectuarea interventiilor chirurgicale cu posibilitatea reducerii riscului unor posibile hemoragii.

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din SaniVet cabinetul tau veterinar. La cabinetul nostru veterinar credem in pregatirea continua, incercam sa fim la curent cu cele mai noi descoperiri in domeniul tratamentelor, analizelor si tehnicilor chirurgicale. Cabinetul veterinar SaniVet asigura consultatii de medicina generala, operatii chirurgicale de la cele mai simple la cele mai complexe. Practicam aceasta meserie cu drag si intotdeauna punem interesul pacientului nostru pe primul plan, fara a lasa loc de compromisuri. Credem cu adevarat in prietenia stransa intre om si animal, de aceea vom cauta impreuna cu dumneavoastra cele mai bune solutii pentru tratament si imbunatatirea confortului pacientului. Tratam fiecare caz cu maximum de implicare, atat profesionala cat si afectiva. In speranta ca va vom fi de ajutor dumneavoastra si prietenilor nostri necuvantatori, nu ezitati sa ne contactati.

Servicii

Oferim pentru animalutele dumneavoastra:

- Tratamente;

- Deparazitari;

- Vaccinari;

- Sterilizari;

- Castrari;

- Toaletaj Canin - Felin;

- Mica chirurgie;

- Examene de laborator;

- hematologic;

- serologic;

- trichinelogic.

- Radiologie;

- Identificare animale: microcip si pasaport.

Comercializam:

- Furaje;

- Concentrate;

- Premixuri;

- Hrana, diete;

- Jucarii si accesorii;

- Articoloe de intretinere si infrumusetare;

- Articoloe de igiena si deparazitare;

- Vitamine si minerale.

Galerie foto

Clinica Veterinara SaniVet - Medias
Clinica Veterinara SaniVet - Medias
Clinica Veterinara SaniVet - Medias
Clinica Veterinara SaniVet - Medias

© 2015 Copyright by veterinari-romania.ro