Medicina veterinară este știința care se ocupă cu cercetarea și vindecarea bolilor animalelor, cu protecția și îngrijirea corespunzătoare a lor, de asemenea și cu controlul alimentelor de origine animală.

Partenerii nostri sunt specialisti in urmatoarele domenii:

Anatomia Animalelor, Etiomorfopatologie Veterinară, Histologie, Boli infecțioase, Chirurgie Veterinară, Expertiza sanitar-veterinară, Epizootologie, Microbiologie și Imunologie, Fiziologie Veterinară, Farmacologie Veterinară, Obstetrică și Ginecologie Veterinara, Biotehnologii în Reproducția Animalelor, Parazitologie, Terapie Veterinară, Semiologie și Imagistică Veterinară, Stomatologie Veterinară.

Vind perna electrica pt.uz uman sau veterinar

Persoana contact: Bajea George Vlad

Vind perna electrica pt.uz uman sau veterinar

Vind perna electrica,foarte usor de utilizat, se ataseaza pe zona cu probleme (maini,picioare,spate,burta,etc) si se alege treapta de caldura dorita.

Caldura emanata de aceasta perna electrica este suportabila. Este dotata cu un dispozitiv special de siguranta care regleaza automat temperatura.

Temperatura maxima este cea admisa de normele Comunitatii Europene in vigoare pentru a garanta siguranta utilizatorului si a nu provoca arsuri.

Aceasta perna o puteti utiliza pentru ameliorarea durerilor, pentru a va incalzi, in scopuri cosmetice sau pentru animale de companie.Are 2 trepte de putere-caldura,Dimensiuni:40x 32 cm.

0767590072
georgebajea2000@yahoo.com
Craiova, judet Dolj

© 2015 Copyright by veterinari-romania.ro